Locaties Boze Wolf Affiche expo

Het figurentheaterfestival Boze Wolf Is van start gegaan. In de aanloop van dit unieke theaterfestival zijn we in alle lagere scholen van groot Aarschot: Aarschot, Gelrode, Langdorp, Rillaar, Ourodenberg en Wolfsdonk,  langs geweest met de vraag om voor ons een eigen affiche te ontwerpen. Maar liefst 1100 leerlingen zijn hierop ingegaan en hebben hun versie van de Boze Wolf affiche gemaakt. Al deze affiches zijn nu te zien op verschillende locaties in Aarschot(alle locaties zijn hieronder vernoemd).

Een deskundige en onschuldige jury koos uit deze inzendingen meerdere winnaars die volgend jaar als officiële affiche gebruikt zullen worden voor ons Boze Wolf figurentheaterfestival. Deze affiches hangen op in de cafetaria van CC Het Gasthuis. Deze leerlingen mogen  met hun klas naar een voorstellingen tijdens het festival komen kijken en krijgen daarbij een heerlijke receptie.

De verschillende locaties waar je affiches kan bewonderen:
CC Het Gasthuis, openbare bibliotheek Aarschot, Stedelijk Museum Aarschot, Politie, zwembad, JC De Klinker, Stadhuis, Huis Verdonck, Bakkerij ’t Pleintje, Decorette, Carrefour Rillaar, tandartspraktijk Vogels Rillaar, Pain Fraiche, ’t Dorpsgenot, De Moedermeule, Restaurant Vital, Sint-Rochus rusthuis Aarschot, 5 Senses koffiebar, Capucieneklooster, Huis van Katoen, Kinderkleding Junior, Buurman, Apotheek Het Gasthuis, Amphora, textiel Van der Borght, Bazart Apart, Lunsj, Thee met een Verhaal, De Lente, Velo.


Reacties

Reageer
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Wees de eerste om te reageren.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.