Aarschot zoekt: wandel-en fietszoektocht

Zomer van Aarschot

Stadscentrum

Vanaf 22 juni tot eind september kan je Aarschot al wandelend en fietsend ontdekken. Ondertussen los je de zoektocht op. De wandelzoektocht werd opnieuw een mooie mix van vragen en foto’s. De inrichters hebben er opnieuw voor gezorgd dat de zoektocht doenbaar is voor iedereen.

De fietszoektocht werd een lightversie. De route is 23 km en brengt je langs Langdorp en Rillaar. We gaan dit jaar enkel op zoek naar foto’s, deze dien je in de juiste volgorde te plaatsen.

De 6de wandel en fietszoektocht is verkrijgbaar aan de balie van toerisme Aarschot en kost 5 euro. Je krijgt ook een bonnetje voor een gratis stadsbier of frisdrank in ’t Bruine Café.

De zoektocht loop van 22 juni tot en met eind september. Het antwoordblad moet voor 28/09 binnengeleverd worden bij toerisme Aarschot. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 18 oktober  in de grote zaal van het cultuurcentrum (onder voorbehoud).

Er zijn opnieuw mooie prijzen te winnen, de hoofdprijs is een ballonvaart voor 2 personen boven het glooiende Hageland, daarnaast zijn er een nog waardebonnen, geschenkbonnen en streekproductenmanden te winnen.

WANDELZOEKTOCHT : Aanpassing

VRAAG 2 : "Gedragen en geworteld hou jij je dromen vast." Aan wie werd deze tekst opgedragen ?

VRAAG 4 : In welk jaar is de RVT dienst in het OCMW-ziekenhuis gestart ?

FOTO 27 wordt geschrapt

FIETSZOEKTOCHT : Aanpassing

FOTO 10 wordt geschrapt

FOTO 13 is 2x te zien, beide mogelijkheden worden goedgerekend


Folder te verkrijgen aan € 5 (incl drankbon), dienst toerisme.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.