Comp. Marius

Sunshine Boys

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 14 - Kansentarief 21/22: € 2.8

Twee oude komieken. Bijna een halve eeuw traden ze op als het komische duo in De Sunshine Boys. Ze waren een levende legende. Maar toen hield de ene er mee op, en ging bij de andere het licht uit. In een ultieme verzoeningspoging wordt de legendarische dokterssketch nog éénmaal gespeeld, live voor tv. En dan komt al het oude zeer terug naar boven.

De Sunshine Boys wordt na 15 jaar opnieuw gespeeld, en hoort thuis in het rijtje komedies dat Comp.Marius zowel op locatie als in de zaal speelt; het rijtje boulevardkomedies in kleine bezetting van de bovenste plank.

De Sunshine Boys (1972) is één van de 38 toneelstukken van de hand van de Amerikaanse auteur Neil Simon (°1927, New York). In Amerika is hij na William Shakespeare de meest gespeelde toneelauteur en wordt hij de ‘King of Comedy’ genoemd. Waas Gramser en Kris Van Trier maakten een vertaling, gebaseerd op Neil Simons theatertekst en het scenario van de gelijknamige film uit 1975.


Tekst Neil Simon Vertaling en bewerking Waas Gramser & Kris Van Trier Spelers Ben Segers, Kris Van Trier, Herwig Ilegems, Kyoko Scholiers & Waas GramserSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.