Jeff Aendenboom

God zal ons (niet) redden

Binnenkoer Het Gasthuis Tickets
BASISPRIJS: € 10

Samen met enkele andere Vlaamse cultuurcentra staken we Eigen Kweek in een nieuw jasje. Het talentenprogramma werd opgeschaald van 10 naar maarliefst 37 Vlaamse cultuurcentra. Waar we vroeger ons toespitste op louter Vlaams-Brabant breiden we nu uit naar West-Vlaanderen en Antwerpen. Resultaat: maarliefst 200 sollicitaties om deel te komen nemen. Jammer genoeg kunnen we er maar een handvol ondersteunen. Jeff Aendenboom is er daar één van. Een talent om in het oog te houden.

Voor onze zomersessies geven we hem een plaatsje met zijn voorstelling God zal ons (niet) redden.

Een voormalig predikant maakt een spirituele reis mee of denkt het mee te maken of heeft het reeds gemaakt of wilt het meemaken. In ieder geval; verlichting is wat hij zoekt. Grip krijgen op het leven. Maar hij heeft last van zijn rug en heeft al een tijdje niet meer geslapen. Een existentiële dronkenmansdans vol verwarrende observaties én speciaalbier. 

Winnaar Café TheaterFestival Utrecht 2019

Jeff Aendenboom is acteur en theatermaker. Hij behaalde in 2018 zijn Master diploma Drama/acteren aan het RITCS school of arts in Brussel. Zijn solo-voorstelling ‘K.’ werd geselecteerd voor TAZ jong werk 2017. Hij maakte zijn masterproef ‘DE STAET, eentreurspel’ samen met Dries Notelteirs als maakresident bij Theater Zuidpool. Jeff speelde in de voorstelling MEDUSA van ABBATOIR FERMÉE. 
Jef won met zijn voorstelling ‘God zal ons (niet) redden’ de vakjury prijs op het Café Theaterfestival Utrecht 2019. Hij won met zijn tekst ‘Millenial Mythologie’ de eerste prijs in de voorronde van de schrijfwedstrijd Write Now 2019 in Leuven. Momenteel werkt hij samen met Naomi Van Der Horst aan een de voorstelling ‘Koninginpuinhoop’ die speelde op het Konvooi festival in Brugge 2019 en op het fringe festival in Amsterdam september 2019


Concept, tekst, spel Jeff Aendenboom Eindregie Stefan Gota Kostuum Laïla Ooms


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.