Studio Guga

Ongehoord

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 22 - Kansentarief 21/22: € 4.4

We kennen Radio Guga, de band rond maestroloog Guga Baul, als een coverband van formaat. Maar onder de nieuwe naam Studio Guga schreven ze een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat.

Zoals vanouds haalt Guga zijn beste stem-imitaties naar boven, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zò typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, dat het lijkt alsof ze door henzelf zijn gemaakt. Vandaar ook de titel Ongehoord!. Want zelfs de geïmiteerde artiesten hadden hun nummer nog nooit gehoord. En zomaar in de muzikale krochten duiken van een bekende muzikant, dat hoor je eigenlijk niet te doen.

Muziekfenomeen Jean Blaute was zo enthousiast toen hij de eerste demo’s hoorde, dat hij de productie voor deze plaat meteen op zich heeft genomen. Want wie anders dan Jean weet beter hoe je de sound van elke artiest kan grijpen? Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal: in de gedaante van Studio Guga krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer. De vraag is niet langer: “Welke artiest doet Guga nu na?”, maar “Herken jij Studio Guga als je de nummers hoort?”


Zang Guga Baul Drums Joost Van den Broeck Bas Bert Embrechts Gitaar Filip Bollaert Toetsen Jacques Motmans


Trailer - ongehoord


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.