FroeFroe

ODYSSEE of De Lange Weg Naar Huis

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 14 - -12 jaar: € 6 - Kansentarief 21/22: € 2.8

Een theatervoorstelling met 3 geniale poppenspelers, 3 supersonische dansmensen en 1 waanzinnige muzikante vol video pop en actie naar de meest waanzinnigste queeste in de geschiedenis van de mensheid.

Na tien jaar is de oorlog om Troje eindelijk voorbij. De Griekse overwinnaars en helden keren weer naar huis. Allemaal, behalve één: Odysseus.  Hij is spoorloos. Samen met zijn moeder tuurt Telemachos elke avond hoopvol over de wijnrode zee. Maar zijn vader komt maar niet thuis. Is hij gestorven op het slagveld? Verdronken op zee? Of is er iets anders aan de hand. Op een dag is Telemachos het wachten moe. Hij besluit zijn vader te gaan zoeken.

Het verhaal van Odysseus, verteld vanuit het standpunt van een zoon en een moeder, die reeds te lang wachten op zijn komst. De held, die wel een hele lange weg naar huis neemt en een boel heeft uit te leggen.

Theater Froe froe heeft een grote liefde voor het klassieke repertoire (Midzomernachtsdroom, Macbeth, Orfee, Labyrinth, Helena…).  Michael De cock is naast directeur van de KVS ook een gewaardeerd jeugdauteur. Hij houdt van de klassiekers. Vliegen tot de hemel, won een Zilveren Griffel, Veldslag om een hart werd bekroond met een Boekenleeuw. Een heerlijke klassieker.


Cast Mieke Laureys, Annelore Stubbe, Jotka Bauwens, Danaè Bosman, Dries De Win & Filip Peeters Live-muziek Fien Van Der Aa Regie Marc Maillard Video Gertjan Biasino Poppen, kostuum en decor Jan, Patrick, Marc Maillard, Bruno Smeyers, Klaartje Vermeulen, Janneke Hertoghs & FroeFroe atelier.

+10 jaar


Trailer 1

Trailer 2Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.