Spinvis

Soms Breekt Er Een Hart, Soms Blaft Er Een Hond

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 22 - Kansentarief 21/22: € 4.4 - Promo: € 18

Soms Breekt Er een Hart, Soms Blaft Er Een Hond. Met andere woorden, er gebeuren vreselijke dingen en onbeduidende dingen. Zonder volgorde. Zonder reden. Ze gebeuren gewoon. Alsof het niet uitmaakt hoe vreselijk of onbeduidend ze voor ons zijn. Het grote en het kleine. Het eeuwige en het vluchtige. Dat wat levens verandert en dat wat nauwelijks wordt opgemerkt. Daar gaat de muziekvoorstelling “Soms Breekt Er een Hart, Soms Blaft Er Een Hond” van Spinvis over.

Temidden van nieuwe en bekende Spinvis-nummers, gevonden teksten en wonderlijke beelden worstelen zes muzikanten met alles wat het leven over ons uitstort en proberen wanhopig ergens een overzicht van te krijgen. De dood van een vader, het breken van een veter, alles kan een liedje zijn in deze, ondanks alles, opgewekte voorstelling.


Keyboard, gitaar, zang Lucas Oldeman Viool, trompet, trombone, zang Merel Junge Drums, percussie, samples, zang Marcel van As Basgitaar, gitaar, zang Jan Teertstra Cello, keyboard, zang Saartje Van Camp Gitaar, keyboard, zang Spinvis Foto Han Ernest


Trailer - Spinvis


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.