Bob Savenberg

Van Brandweer tot Swentibold

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 16 - Kansentarief 21/22: € 3.2

Zijn songs worden in talloze auto’s dagelijks moeiteloos meegezongen, laten mensen meeneuriën in de supermarkt of worden luidkeels meegebruld in een uitverkocht Sportpaleis. Wereldberoemd in Vlaanderen zijn ze, en toch weet lang niet elke Vlaming dat Bob Savenberg verantwoordelijk is voor meer dan veertig songs uit het indrukwekkende repertoire van Clouseau.

Als mede-oprichter én drummer stond hij aan de wieg van hun vele grote successen. Denk aan Brandweer, Afscheid Van Een Vriend en Swentibold, songs waar meerdere generaties mee zijn opgegroeid. Voeg daar hits als Dansen, Breek de Stilte en Alleen Met Jou aan toe en je begrijpt dat een avond met Bob Savenberg een onvergetelijke avond wordt. Een avond waarin jij bovendien het laatste woord krijgt, want het publiek kiest elke avond opnieuw uit Bobs rijke muziekcatalogus. De songs met de meeste stemmen worden live gebracht in een bijzonder fris kleedje - het verhaal achter de songs krijg je er gratis bij


Zang en piano Bob Savenberg Zang, gitaar Manu Huylebroeck (oa bij Mathias Vergels, Rick de Leeuw) & Bram Van Den Berghe (oa bij Niels Destadsbader, Bram&Lennert)


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.