the naive theatre liberec (CZ)

Tchou Tchou Wouf Wouf (+2)

Theaterzaal
uitverkocht
Theaterzaal Tickets
ruilbox/wachtlijst
BASISPRIJS: € 14 - -12 jaar: € 6 - Kansentarief 23/24: € 2.8 - Sint- code: € 0

Er was eens een jongenshond. En er was eens een meisjeshond.

Hij heeft de hele dag zijn tuin bewaakt en zij heeft achter zijn hek gerend tot haar baasje naar haar fluit.

En toevallig, in het leven van niet alleen honden, zijn de twee dol op elkaar geworden, ondanks de hoge planken van het hek die hen uit elkaar hielden. Maar zij wilde niet naar een onbekende tuin en hij kon zijn achtertuin niet verlaten.

Hoe zorg je ervoor dat ze binnenkomt? Wat als ... Ja! Dit gaat zeker lukken! Hij zal haar zijn geliefde speeltje laten zien: een klein rondje van een oude tuinleuning die door de bosjes groeiend gras gluurt. En dat niet alleen! In zijn kennel, dat eruitziet als een klein spoorwegemplacement, stijgt rook op uit de schoorsteen van een oude stoomlocomotief. De meisjeshond springt over het hek en rijdt met de jongenshond door de tuin. Nu is ze van hem. En hij is van haar. Maar... maar wat is dat? Waarom fluit haar baasje weer naar haar? Zijn we ergens op het station? Nou, eigenlijk zijn we... Maar waarom zet hij haar in een auto? En waar gaat hij heen met haar? Oh nee! Niet nu! Dit kan nu niet gebeuren!

Deze productie is voor kinderen vanaf 2 jaar, het is bijna zonder woorden en voor een klein aantal toeschouwers die mee op het podium zitten. Op een speciaal aangepast podium wordt geleidelijk aan een grote spoorlijn aangelegd en ontvouwt zich het verhaal van een hond die besluit de angst voor het onbekende te overwinnen om zijn hondenvriendje te vinden en op weg is naar een groot treinavontuur. Op zijn reis om zijn liefde te vinden, krijgt hij veel nieuwe hondenvrienden die hem helpen bij zijn zoektocht...

 


+2


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.