Studeren in Het Gasthuis

Tijdens de blokperiode stelt het Gasthuis ruimte beschikbaar voor de studenten.  Tot en met vrijdag 6 juli zijn alle studenten van harte welkom op de Gasthuissite.

Bibliotheek

In de bib kunnen de studenten terecht in de rustige leeszaal en op het  leesterras met uitzicht op de museumtuin. Op maandag- en vrijdagvoormiddag en op zaterdagnamiddag zijn studenten welkom tijdens de normale openingsuren. Op dinsdag, woensdag en donderdag is er ook gelegenheid buiten de openingsuren en dit vanaf 9u. tot sluitingstijd. Degenen die op die dagen wensen te komen, kunnen zich ’s morgens tussen 8u.30 en 9u. aanmelden. Na 9u. worden de deuren gesloten.

 

Museum

In de museumruimte kunnen studenten terecht tijdens de openingsuren op dinsdag, woensdag en  vrijdag van 9u. tot 12u. en van 13u. tot 16.30u, op zaterdag en zondag van 14u. tot 18u. Het Stedelijk Museum is gesloten op maandagen en feestdagen.

 

Cultureel Centrum

Op de binnenkoer van het Cultureel Centrum kunnen studenten zich ontspannen. Van dinsdag tot vrijdag is het cafetaria open tussen 13u en 23u en in het weekend van 14u tot 18u.  De ideale plaats om tijdens je middagpauze te bekomen met een fris drankje en een versnapering.

 

Succes aan alle studenten!

Niet alleen studenten van hogescholen en universiteiten, maar ook leerlingen van het secundair onderwijs kunnen van deze studieruimte gebruik maken. Het Gasthuis wenst alle blokkers veel succes in de komende examentijd. 

 

 

Wanneer: Tot en met vrijdag 6 juli gedurende de openingsuren (tenzij aanmelding tussen 8u30 en 9u in de Bib)

Waar: De Gasthuissite

Bibliotheek: Elisabethlaan 103a, 3200 Aarschot
Museum: Elisabethlaan 103, 3200 Aarschot 
Cultureel Centrum: Gasthuisstraat 22, 3200 Aarschot

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.