Studeren in Het Gasthuis

De Gasthuissite is weer klaar om alle blokbeesten in de maanden december en januari te ontvangen.


Alle blokkers welkom !

Het Gasthuis zet in de examentijd zijn deuren open voor alle ‘blokkers’ die in deze periode weer volop aan het studeren zijn.

Vanaf dinsdag 5 december 2017 tot en met eind januari 2018 zijn leerlingen van secundaire scholen en studenten van hogescholen en universiteiten welkom in onze rustige en aangename omgeving. Op alle locaties is er draadloos internet.


Heel de site doet mee...

De leeszaal van de bib met uitzicht op de museumtuin en de vergaderzaal van het museum zijn ideaal om rustig te kunnen leren. In ’t Bruine Café van het museum en in het cafétaria van het CC kan je even ontspannen.

De bib verwelkomt je graag tijdens de normale openingsuren. Op dinsdag, woensdag en donderdag is de leeszaal ook buiten de openingsuren beschikbaar;  je kan je dan aanmelden vanaf 8.45u tot 9.00u aan de balie. Vanaf 9.00u zijn de deuren gesloten.

In het museum kan je in de vergaderruimte studeren of in ’t Bruine Café wat ontspannen. Even ontsnappen aan de boeken kan ook: een kickerkast en/of oude volksspelen bieden je daarvoor ook gelegenheid.

In het cafétaria van het CC kan je iets drinken op dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 12u, woensdag pas vanaf 13u. Vanaf 1 januari zal het ook op woensdag vanaf 12u geopend zijn.


Tot gauw op onze Gasthuissite ?

 

1 Reacties

Reacties

Reageer
  • kasper michiels - Waar kan ik ergens de openingsuren van de vergaderzaal vinden en op welke dagen is deze geopend? Tot welk uur kan ik op dinsdag, woensdag en donderdag terecht in de bib? Kunnen studenten in het weekend ergens terecht? (langer dan 3 uur op zaterdag)
    Bedankt
    ma 11 dec 2017, Aarschot
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.