de vriendenpas

Door aankoop van een "Vriendenpas" aan € 10 per volwassene (zie "Voordeelkaarten" in de overzichtslijst van de voorstellingen) kan je vriend worden van Het Gasthuis en een gans seizoen profiteren van het goedkoopste tickettarief, de vriendenprijsVoor reservatie van tickets aan "vriendenprijs" wordt aan elke klant een persoonlijke bestelcode toegewezen.

Je wordt VRIEND omdat:
- je steeds het goedkoopste tarief krijgt voor de voorstellingen van Het Gasthuis, los van het aantal gekozen vertoningen.
- er tijdens het seizoen speciale acties kunnen plaatsvinden, exclusief voor vrienden.
- je een vriendenpas snel terugverdient bij reservatie vanaf ca. 3 voorstellingen.

Daar cultuur op jonge leeftijd gestimuleerd moet worden, genieten kinderen (-12 jaar) automatisch van een vast kindertarief bij familievoorstellingen. Kortom, je hoeft voor kinderen -12 jaar geen vriendenpas aan te kopen! 


Uitzondering "aankoop" Vriendenpas : zaterdag 10 juni 2017 om 10u - vermelde datum dient u de "Vriendenpas" NIET aan te kopen, maar samen met je overige tickets te reserveren (belangrijk: reserveer eerst het aantal gewenste "Vriendenpassen", daarna je tickets aan vriendenprijs. Er dienen geen "Vriendenpas"-codes ingegeven te worden). Meer info : zie "Handleiding" onder "Tickets".

 

bestel tickets
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.