Morgen wordt alles anders

Huize Eigen Haard / Cie Frieda / Het Gasthuis

THEATERZAAL Tickets
THEATERZAAL Tickets
ruilbox/wachtlijst
BASISPRIJS: € 10 - Vriendenprijs: € 8 - Medewerker H.E.H.: € 5 - H.E.H.: € 5 - Gratis/GBW-ticket: € 0

Ze legde haar arm om hem heen, alsof zij hem ten dans wilde vragen. Ze boog het hoofd. Ze keken elkaar niet aan, ze zwegen. Ze begonnen te dansen, langzaam, stroef. Ze dansten verder, verstilder, zij hield hem stevig vast. – Péter Esterhàzy, ‘Van de schoonheid en de troost’.
‘Morgen wordt alles anders’ draagt een hoopvolle boodschap in zich, een belofte, een uitkijken naar.
Zonder te benoemen wat anders zal zijn, zonder de vinger op de wonde te leggen, is deze theatervoorstelling een troostende arm om je heen. En doet het beseffen dat we niet alleen zijn in een schijnbaar onverschillig universum. De voorstelling is een samenwerking tussen Het Gasthuis, Huize Eigen Haard en Compagnie Frieda. Huize Eigen haard is een Aarschotse vzw die zorg draagt voor mensen met een verstandelijke beperking. De mensen van Eigen Haard delen samen met hun begeleiders het podium.


Concept, vorm, regie Compagnie Frieda, Nikè Moens, Katrien Pierlet Spel Isabelle Beynaerts, Stefaan Weyns, Antonio Dello Monaco, Adeline Verschueren, Shawnee Pels, Liesbeth Cockx, Sonia De Roover, Linda Wouters, Luc Van Bosstraeten, Wesley Verschooten, Sonia Cipido, Johan Ysenbaert, Annick Wouters, Anne Tuerlinckx en Sooi Jacobs Techniek en decor Compagnie Frieda en Het Gasthuis Logistieke ondersteuning Het Gasthuis


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.