Bonte Nacht

Tuning People & De Maan

THEATERZAAL Tickets
ruilbox/wachtlijst
BASISPRIJS: € 12 - -12 jaar: € 5 - Vriendenprijs: € 10

Tuning People en DE MAAN creëren een bewegend schilderij met emmers verf en zelf gebricoleerde schilderobjecten. ‘Bonte Nacht’ is een kleurrijke trip voor kleuters en families.

Bonte Nacht is een bewegend schilderij. Drie mensen met emmers verf en gebricoleerde schilderobjecten bekladden hun omgeving en zichzelf. Ze belanden in een kleurrijke droom waarin ze transformeren tot extravagante figuren met gekleurde gezichten en veelbenige wezens. Ze glibberen van het ene schilderachtige tafereel naar het andere.

In Bonte Nacht krijgt de creativiteit carte blanche en worden kinderdromen reëel. Vlekken worden tot kunst verheven en smossen is een weldaad. 

Een topcast verheft vlekken maken tot kunst, en maakt smossen tot een weldaad: Katrien Valckenaers, Maxim Storms en Greet Jacobs, Karolien Verlinden, Paul Contryn en Wannes Deneer penselen in een regie van Jef Van gestel een feestelijk universum geïnspireerd op de Art Brut, met infantiele dans, muzikale spetters en bonte kleuren.

Tuning People en de verbeeldingswereld van kleuters, het is een gouden match. Eerst was er Tape voor Kleuters (2011), een in plakband gewikkeld pareltje waarmee Tuning People internationaal harten veroverde. Vervolgens was er de brio, humor en branie van Leeghoofd (2013), waarbij een monstertournee uitmondde in een selectie voor Het Theaterfestival 2014. Met Bonte Nacht creëren ze nu in coproductie met DE MAAN opnieuw een kleurrijke en haast woordeloze trip voor kleuters en families.


Spel Katrien Valckenaers, Maxim Storms & Greet Jacobs Regie & choreografie Jef Van gestel & Karolien Verlinden Geluidsontwerp Wannes Deneer Objecten & maskers Paul Contryn

Leeftijd +4 jaar


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.