Go!

Polina Borisova (Rusland & Frankrijk)

THEATERZAAL Tickets
ruilbox/wachtlijst
BASISPRIJS: € 12 - Vriendenprijs: € 10

“... Toen ik eindelijk toe kwam, moe en ouder, liet ik mijn bagage vallen, ik val in het zachte bed en doe mijn ogen dicht. Maar voordat ik rustig slaap vat, dagdroom ik opnieuw en opnieuw over fragmenten van mijn reis. Een lichte nostalgie komt over mij, en het lijkt mij dat deze lange dag voorbij is, misschien een beetje te snel.”

Een oude vrouw dwaalt in het donker van haar appartement. Tussen de eilanden van licht vindt zij stukken voorwerpen, herinneringen en levens die ze samen assembleert met plakband. Haar herinneringen lijken helderder dan het heden.

Geïnspireerd door de eenvoud waarmee bijzondere mensen (of het nu een groot kunstenaar of een oma naast de deur betreft) ons achterlaten en gebaseerd op talrijke reisnotities, neergepend doorheen de loop der jaren verhaalt deze voorstelling de eenzaamheid van degenen die doorheen herinneringen reizen.


Direction, set design & acting Polina Borisova Technical assistance David Claveau Co-production Odradek/Cie Pupella Nogues Creation and Development Center for Puppetry ArtsFrance 2011

Leeftijd +12 jaar


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.