Duodenum (19u00) + The Journal (21u00)

BetweenTwoHands

GASTHUISSCHUUR Tickets
ruilbox/wachtlijst
BASISPRIJS: € 10 - Vriendenprijs: € 8

Duodenum gaat over de diversiteit van de maakbaarheid in de samenleving en de wisselwerking tussen hoe enerzijds mensen dingen en hybriden maken en hoe anderzijds deze dingen en hybriden de mens weer beïnvloeden. De toeschouwer wordt getuige van een serie vreemde experimenten, die in een laboratorium worden uitgevoerd in de aanwezigheid van verschillende poppen.

Sfeervolle beelden die ruimte laten voor eigen beleving en interpretatie en die versterkt door het intieme karakter van de voorstelling het publiek raken en even losmaken van de hectiek van het dagelijks bestaan.

The Journal
We zien de mijmeringen van een eenzame man in een decor waarin objecten de overhand nemen.
Ook deze voorstelling, die in de Theaterkrant beoordeeld werd met 4 sterren, is een ode aan de theatrale kunst. De mooie beelden en het minieme decor maken dat je als publiek meegezogen wordt in de wereld van de hoofdpersoon, maar laten ook de vrijheid om je eigen gedachten daarin mee te nemen. Tijdens de voorstelling bedienen de kunstenaars zelf de pop en het decor. Het publiek ziet dus zowel de voorstelling als de bezieling van de spelers, wat het unieke karakter van de voorstelling verscherpt.

"Theatrale kijkdoos van vakkunstenaars." Theaterkrant****

 


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.