Almost alive

Sabine Molenaar

THEATERZAAL Tickets
ruilbox/wachtlijst
BASISPRIJS: € 14 - Vriendenprijs: € 10

We worden elke dag blootgesteld aan een spervuur aan informatie en indrukken. Maar soms zou je die niet aflatende, pulserende stroom prikkels stop willen zetten. Al is het maar voor even: weer op adem komen en je eigen hartslag terug voelen. 

Dus druk je de pauzeknop in en sluit je ogen en oren. Om er dan achter te komen dat er ook aan de binnenkant van je oogleden beelden blijven verschijnen. Terwijl er in de holtes van je hoofd nog steeds flarden van geluiden en stemmen echoën. 

Moet je dan dieper gaan, verder weg van de realiteit naar die donkere plek van gapende leegheid en stilte? Daar waar geborgenheid en rust wachten, maar tegelijkertijd ook desoriëntatie en chaos op de loer liggen. 

In ‘Almost Alive’ , haar derde solo, bevraagt Sabine Molenaar wat er nodig is om de regie van je eigen leven in handen te houden. En wat de gevolgen zijn als je daarvoor de turbulentie van het alledaagse de rug poogt toe te keren en een tijd- en grenzeloze wereld betreedt.

"Weinig danseressen die zo intrigerend zijn als Sabine Molenaar." – F. Tielens, De Standaard


Concept en choreografie Sabine Molenaar Advies Lena Meckler Scenografie Amber Vandenhoeck Dans Sabine Molenaar Muziek Jochem Baelus Productie Sandman i.s.m. Kosmonaut Foto Luc Depreitere Coproductie Festival Cement, DansBrabant

 


Trailer

http://vimeo.com/216091193

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.