Linda Blokken & Joke Driesen

KLOOSTERGANGEN
Gratis: € 0

In de loop der jaren heeft Linda Blokken zich toegespitst op figuratieve schilderkunst, waarbij duidelijk haar grafische opleiding tot uiting komt. Realistische figuren vaak geplaatst in een surreëel aandoende omgeving, vormen en beelden die op het eerste zich geen logisch verband hebben met elkaar.

Linda heeft in binnen- en buitenland samengewerkt met galeries en was ook te zien op verscheidene kunstbeurzen. Naast het schilderen is ze tevens lesgeefster en organiseert workshops tekenen en schilderen.

Joke Driesen studeerde grafische vormgeving aan het Provinciaal Hoger Instituut voor Kunstonderwijs in Hasselt, beeldhouwen en keramiek aan de Academie voor Plastische Kunsten in Genk en juweelontwerp bij Syntra in Hasselt.

Een grafisch ontwerper die naast tekeningen, juwelen en schilderijen vooral beelden maakt. Haar beelden balanceren tussen figuratief en abstract en staan voor een houding van ingekeerdheid en zelfbescherming, stralen bescheidenheid en rust uit, en nemen een meditatieve houding aan.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.