In between violet & green

LOD muziektheater, Atelier Bildraum, Theater Malpertuis & De Munt

THEATERZAAL Tickets
ruilbox/wachtlijst
BASISPRIJS: € 14 - Vriendenprijs: € 10 - Schooltarief: € 6 - Gratis/GBW-ticket: € 0 - Duoticket: € 0

Wanneer je met de trein reist, zie je de ingewanden van het Belgische landschap voorbijtrekken: verkavelingen met de oneindige herhaling van voor- en achtertuin. Toegeëigende stukjes wereld maar ook een dichtgeslibd landschap dat ons doet verlangen naar het monumentale van een eindeloos vergezicht.

Architect Steve Salembier en fotografe Charlotte Bouckaert laten je zowel de tuin als het landschap ervaren en hoe die onderhevig zijn aan het spel van de seizoenen. Als techniekers van de verbeelding sleutelen de twee artiesten voor je ogen aan hun beeldend universum. Een oogstrelende esthetische ervaring die langzaam vorm krijgt op de muziek van componist Thomas Smetryns en muzikanten Jakob Ampe en Benjamin Dousselaere.


Concept, regie & scenografie Atelier Bildraum (Steve Salembier & Charlotte Bouckaert) Compositie Thomas Smetryns Dramaturgisch advies Piet Arfeuille, Vladimir Miller Met Steve Salembier & Charlotte Bouckaert Muzikanten Jakob Ampe, Benjamin Dousselaere, Thomas Smetryns Kostuumadvies Lieve Pynoo Lichtadvies Rik Teunis Techniek Pino Etz, Christophe Donse, Rik Teunis, Peter Quasters, Jannes Derynck Productieleiding Isabel Vermeulen, Jo Mackie Productie LOD muziektheater, Atelier Bildraum, Theater Malpertuis, De Munt Met dank aan Camille Bourgeus, Philip Janssens  Met de steun van De Ververij Ronse, De Spil Roeselare, Kunstenwerkplaats Pianofabriek.Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.