Presentatiedag Nieuw Seizoen

Gratis: € 0

Ook zo benieuwd naar het programma van ons nieuwe cultureel seizoen? Ontdek het dan als één van de eerste op onze presentatiedag op woensdag 23 mei om 19u in ons cultuurcentrum. Onze programmatoren podium, muziek en expo geven graag een woordje uitleg.  

Ze leiden je doorheen ons nieuwe programma vol gekende namen  (The Scabs, Guido Belcanto, Adriaan Van Hoof, Josse De Pauw, Urbanus, Johan Heldenbergh, Bruno Vandenbroeck,  Adriaan Van Den Hoof, Rinus Van De Velde), maar staan vooral stil bij de minder gekende, onontgonnen parels. Voorstellingen die je op het eerste zicht misschien niet onmiddellijk zou kiezen, maar die je na hun enthousiaste uitleg niet zal willen laten links liggen.

Presentatie-avonden saai? Niet in Het Gasthuis. We zorgen immers niet alleen voor een lekker hapje en een drankje ( denk terug aan onze Syrische- bbq van verleden jaar!)  maar bieden ook het podium aan enkele artiesten die jullie volgend jaar zullen terug zien in ons cultuurcentrum.

En als dat nog niet voldoende is, krijg je als eerste ook nog eens de gloednieuwe jaarbrochure in ontvangst!

Save the date: Start ticketverkoop 2 juni- 9u

2 juni om 9u is het dan aan jullie: de start van onze online ticketverkoop. Surf naar www.hetgasthuis.be en klikken maar!


Inschrijven is gratis en kan via een mailtje naar tickets@hetgasthuis.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.