WINTERFEEST

Het Gasthuis

Stadscentrum
ruilbox/wachtlijst

Twee weken sfeer en gezelligheid in het stadscentrum.
Voor het vierde jaar op rij palmt het Winterfeest de Grote Markt van Aarschot in tijdens de eindejaarsperiode. Twee weken lang kerstsfeer in het stadscentrum. Tractorlichtstoet, schapenloop, 
live-optredens, wandeltochten, workshops, marktjes … Kortom, amusement. Afgelopen jaar hebben 86 verenigingen meegeholpen om van het Winterfeest een succes te maken. Dit is waar het dan ook allemaal om gaat, om iedereen bij elkaar te brengen. 
Het Winterfeest beperkt zich niet tot de Grote Markt alleen. Verleden jaar breidde het Winterfeest al uit met het Huis van de Kerstman in de Martelarenstraat, en de prachtige sleeheuvel in de Leuvensestraat (Bonewijk). Dit jaar zal dat niet minder zijn, en gaan we voor nog een grotere beleving voor jong en oud. Er 
wordt nog volop gewerkt aan het exacte programma voor dit jaar. We geven jullie wel graag alvast een tipje van de sluier.

SCHAPENLOOP  16 DEC 11U HOOGBRUG
Een traditie ondertussen! Pamplona heeft haar stierenloop, Aarschot doet het met schapen! De schapenloop geeft het startschot van de dierendag. Ezels, paarden, konijnen, pony’s nemen voor een dag het stadscentrum over.
TRACTORLICHTSTOET  21 DEC 19U
Na jaren van voorbereiding was er in 2017 in Aarschot de eerste editie van de Tractorlichtstoet. Wat een succes! We konden niet anders dan dit te hernemen. 


Hou de website in het oog voor het volledige programma: winterfeestaarschot.com
Foto’s Peter Maris


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.