BOZE WOLF PARCOURS

Parcours in stad Tickets
ruilbox/wachtlijst
BASISPRIJS: € 14 - Vriendenprijs 18/19: € 10

Op een uitgestippelde route doorheen de stad ontdek je een beeldende theatercaroussel van beloftevolle makers. We starten in CC Het Gasthuis en nemen je mee langs verschillende locaties waar je verschillende vormen van figurentheater kan ontdekken: een heel fijn in papier ontrafeld verhaal met paperworks 2.0 of beeldend muziektheater met ‘De Balts’. Laat je meeslepen in dit poppenavontuur Achteraf kan je je benen losgooien op ons Boze Wolf - dansfeest, le bal pop! 

DE BALTS
De Balts is een Waltz, maar dan voor dieren. Dieren halen alles uit de kast in hun zoektocht naar de meest geschikte partner. Tim Hammer en Mirthe Dokter onderzoeken via muziek, mime, maskers en illustraties dit dierlijke gedrag. Wat is de verwantschap met de mens? Voor de ogen van de kijker worden verschillende die - ren tot leven gewekt. Zo kijk je het ene moment naar een poëtische maskerdans van de albatros, waarna je ineens oog in oog staat met een baltsende spin gehuld in een hilarisch pak van afwasborstels.

PAPERWORK Een doorlopende theatrale installatie van papier geïn - spireerd door Franz Kafka. De telefoon rinkelt non-stop. Brieven stapelen zich op. Dossiers zijn onvindbaar. Hoe bereik je het onbereikbare? BetweenTwoHands bouwt een papieren luchtkasteel voor Franz Kafka: de kantoorklerk die ’s nachts meesterwerken schreef om te ontkomen aan de dwingende werkelijkheid. Kafka’s gedachtenspinsels tussen gerechtsbrief en fan - tastisch meesterwerk zijn tot in het kleinste detail vorm - gegeven in papier. Met één enkele vouw kan een wereld verschijnen of verdwijnen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.