BLIND GETROUWD

Het Prethuis

Theaterzaal Tickets
ruilbox/wachtlijst
BASISPRIJS: € 18 - Vriendenprijs 18/19: € 14

Marc en Francine maken zich grote zorgen over het liefdesleven van hun dochter. Steeds komt ze thuis met een jongen die niet echt naar de zin is van de twee nogal kieskeurige ouders. Maar deze keer schijnt ze toch de hoofdvogel afgeschoten te hebben. Haar nieuwe vriend Jonas lijkt de perfecte schoonzoon. Degelijke Vlaamse jongen, advocaat in spé, dit kan niet fout gaan! Tot hun dochter een klein detail ont - hult, hun toekomstige schoonzoon is … blind!

Marc en Francine overleven deze opmerking amper. Maar hun dochter zet door en we maken de avond van de eerste kennismaking mee. Onhandigheid alom, beide ouders willen hun goede wil tonen, maar toch schieten ze de ene kemel na de andere. Dit tot grote ergernis van dochterlief. Marc en Francine hebben maar één missie: ze willen een ‘blinde trouw’ koste wat kost vermijden. Of ze slagen in hun plan, daar kom je achter tijdens deze hilarische kome - die waarbij de ene doldwaze situatie blindelings de andere opvolgt. ‘Liefde maakt blind’ maar of ze ook overwint … ?

‘Blind Getrouwd’ is de opvolger van de succesvolle komedies ‘Komen (vr)Eten’ en ‘Dub - beldate’ die eerder volle zalen lokten. Het is wederom van de hand van komedieschrijver Jeroen Maes. Het wordt gebracht door een heerlijke cast: Peter Bulckaen, Greet Rouffaer, Tine Priem, Guillaume Devos en Jeroen Maes


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.