BEKAF COMEDY NIGHT

Lukas Lelie & Steven Mahieu

Theaterzaal Tickets
ruilbox/wachtlijst
BASISPRIJS: € 16

Groepen vanaf 10 personen (€15) kunnen enkel telefonisch/via mail hun reservatie meedelen.

De basisschool van het Sint-Jozefscollege organiseert i.s.m. de ouderraad de 2de editie van de Bekaf Comedy Night. De opbrengsten gaan integraal naar de leerlingen. We brengen een comedy line-up met artiesten van de bovenste plank, mèt vuur en vol overgave: Lukas Lelie en Steven Mahieu.

Lelie stapte in 2012 voor het eerst op een podium om te vertellen dat hij één en ander niet begrijpt en niet kan. In plaats van het hem uit te leggen, werd er met hem gelachen. Dit leverde hem in 2014 Humo’s Comedy Cup op. Eerder won hij de Lunatic Comedy Award en de Cultural Comedy Award. Lukas ging in 2017 in première met de voorstelling Ik doe mijn best. In de pers werd zijn werk beschreven met adjectieven als geestig, spits, anders en to the point, maar ook een beetje ‘awkward’ met veel oneliners en absurditeiten.

Mahieu brak in 2011 door in Vlaanderen bij de makers van Comedy Casino. Amper 2 weken later sleepte hij nog twee prijzen in de wacht: zowel de jury- als publieksprijs van de Humorologie Concours, voorafgegaan door o.a. Wim Helsen en Wouter Deprez. Kernwoorden voor Steven zijn: comedy op topniveau, 4-sterren-recensies, meesterschap, het onbespreekbare bespreekbaar maken maar vooral mensen laten lachen! Mahieu brengt nu nieuw werk, maar even beklijvend als het voorafgaande!


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.