De schatten van vlieg

Museum

Ben je tussen 6 en 12 jaar oud? Dan nodigen de Stedelijke Openbare Bibliotheek en het Stedelijk Museum je uit voor een supertoffe activiteit rond ‘’De schatten van Vlieg’’!

 

Zet je tanden in een zoektocht!

Schilderen met choco, heksensoep brouwen of eten met je voeten ? Dit jaar draait alles rond proeven! Vlieg verstopt deze zomer schatkisten in heel Vlaanderen en Brussel. Ga op zoek naar één (of meer) van de 300 schatten van Vlieg en verken een verrukkelijk parcours. Vind je de schatkist? Dan krijg je een smaakboekje vol spelletjes en maak je kans op fantastische prijzen.  Benieuwd wat je allemaal kunt smaken in de bibliotheek en het museum? Kom dan zeker hier zoeken naar de schatkist. Alle jonge schattenjagers krijgen grappige tips en leerrijke zoek- en doe-opdrachten die hen naar de schatkist van Vlieg zullen leiden.

Wedden dat dit smaakt naar meer?
 

Een hele vakantie lang op twee locaties

Deelnemen aan De Zomer van Vlieg is gratis. De schat zoeken kan vanaf zaterdag 29 juni tot en met zaterdag 31 augustus. Je start best eerst in de bibliotheek en je beëindigt de zoektocht in het museum.  Omdat de speurtocht op twee aparte locaties plaatsvindt, kan je alleen op bepaalde dagen en uren deelnemen. Houd hier rekening mee zodat je het spel in één keer kan uitspelen.


Waar:

  • Stedelijke Openbare bibliotheek Aarschot, Elisabethlaan 103a, 3200 Aarschot
  • Stedelijk Museum Aarschot, Elisabethlaan 103, 3200 Aarschot

Wanneer:  van 29 juni tot en met 31 augustus.

  • dinsdag, woensdag en donderdag: 13u- 16.30 uur,
  • vrijdag: 9u- 12u
  • zaterdag: 14 tot 16.30u

Prijs: Gratis

Meer info:

  • Stedelijke Openbare Bibliotheek Aarschot: 016 56 86 05 of bibaarschot@bibliotheekaarschot.be.
  • Stedelijk Museum Aarschot: 016 56 8451 of museum@aarschot.be  

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.