Roots in het park

Zomer van Aarschot

Stadspark

Na de succesvolle voorgaande edities van "Roots in het park" pakken we dit jaar terug uit met enkele internationale toppers.

 

LINE - UP
Achtereenvolgens spelen op zondag 21 juli 2019 vanaf 13 uur Black Label, DC Snakebuster, Hillbilly Rawhide, Sinners & Saints, Carrie Nation & the Speakeasy. Een afterparty vindt plaats in café De Oude Tijd. Er is ook een speelweide voor kinderen voorzien!


PRAKTISCH
Zondag 21 juli 2019 vanaf 13 uur tot 22 uur.

Op 21 juli, tijdens de nationale feestdag, vormt het stadspark van Aarschot voor de 5de keer het decor voor een gezellig parkfestival. Stad Aarschot, AGB Het Gasthuis en Rootstown slaan na het succes van de eerste 4 edities (2015-2016-2017-2018) opnieuw de handen in elkaar. Met Roots In Het Park 2019 zal de Zomer van Aarschot opnieuw eentje zijn waar (akoestische) Rootsmuziek een groot aandeel krijgt.
Rootstown slaagde er opnieuw in enkele pareltjes uit de (inter)nationale rootscene naar Aarschot te halen. Gezien het succes van vorig jaar zal de pittoreske kiosk van het Aarschotse stadspark opnieuw een resem (inter)nationale muzikanten over de vloer krijgen. Met groepen als Carrie Nation and the Speakeasy (USA), Sinners & Saints (USA), Hillbilly Rawhide (BRA), DC Snakebuster (B) en Black Label (B), belooft het een dag vol fijne (semi-akoestische) optredens te worden.

Gezellig familiegebeuren
Net als vorig jaar wil Roots In Het Park zich niet enkel op muziekliefhebbers richten. Zo zal er opnieuw aan de (aller)kleinsten aandacht besteed worden en zullen we trachten een speelweide in te richten voor hen.

Frietjes a volonté
Een nationale feestdag zonder goudgele frietjes, we zouden het ons niet kunnen inbeelden!


Afterparty?
Jazeker en deze keer vieren we verder in café De Oude Tijd waar er naar hartenlust verder kan worden gefeest tot in de late uurtjes.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.