EZELSOOR

BOEKENKAFTDAG

CC Het Gasthuis
Gratis: € 0

Boeken kaften saai? Niet in ons cultuurcentrum! Alle lagere schoolkinderen en hun ouders worden op zaterdag 7 september verwacht in Het Gasthuis voor Ezelsoor, de jaarlijkse boekenkaftdag!


Wij voorzien het gratis kaftpapier, jullie een gezonde portie enthousiasme! Ieder kind kiest 5 vellen (voor ongeveer 12 boeken/schriftjes). Heb je liever een uniek gekaft boek, zo eentje dat enkel jij alleen hebt? Ga dan langs bij één van onze illustratoren Axel Janssens, Hannelore Verstappen, Roel Renmans en Isabelle Geirnaert. 


WORKSHOPS
Wil je zelf actief aan de slag? Kom dan je eigen kaftpapier ontwerpen, gezonde snacks maken of zelf toneel spelen. Je kan een korte initiatie meedoen van onze toneellessen voor kinderen. Aan onze ticketbalie kan je ook tickets kopen voor onze familievoorstellingen en inschrijven voor de cursussen. Of gewoon genieten van de verteljuf en ondertussen lekkere taart eten.


Spreek af met je klasgenootjes om samen boeken te komen kaften. De school die met de meeste leerlingen aanwezig is, wint een mooie prijs. 


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.