MELVIUS! Ballet Dommage

Seizoensopener

Op locatie
Gratis: € 0

Met MELVIUS! speelt Ballet Dommage een catastrofaal spektakel in alle hoeken van onze stad. Een volgestapelde parade doolt rondom het marktplein, een bode scandeert de hoop en een tienkoppig koor bezingt genade in uw voortuin. 
Geïnspireerd door het wagenspel tourt het theatergezelschap een maand lang rond, op weg van Leuven naar Genk. Kommer en kwel – gratis en voor niets!
Op vrijdag 6 september strijkt de fietskaravaan neer in Aarschot, langs de oevers van de Demer slaan ze hun tenten op. Zaterdag gebruiken ze om te acclimatiseren, her en der duiken ze op in het straatbeeld voor kleine interventies, teasers voor wat komen zal!
Op zondag 8 september is het dan zover! Spektakel! De Slotshow. Komt dat zien! Aan de achterkant van het station van Aarschot
Ballet Dommage is het avontuurlijke theatergezelschap van Katrien Valckenaers en Maxim Storms. Telkens onderzoeken zij hoe experiment en toegankelijkheid samen kunnen gaan in een vaak fysieke, beeldende theatertaal. MELVIUS! wordt een absurdistisch locatieproject waarin het publiek deel wordt van de belevenis. 
 


Concept Katrien Valckenaers & Maxim Storms Spel Greet Jacobs, Wanda Eyckerman, Katrien Valckenaers & Maxim Storms Muziek Gerrit Valckenaers Film Wietse Palmans Foto Maxim Storms Coproductie 30CC & C-TAKT I.s.m. CC Aarschot, Diest, Scherpenheuvel, Hasselt, Heusden-Zolder & Houthalen-Helchteren

Locatie: achterkant station Aarschot


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.