Sophia Ammann

Sophia Ammann plays Leonard Cohen

Christus Koningkerk Tickets
BASISPRIJS: € 15 - Vriendenprijs 19/20: € 12

Sophia Ammann is een Belgische zangeres met Canadese roots die gefascineerd is door de muziek van Leonard Cohen. Voorbije jaren kwam ze vooral in beeld als frontvrouw van Little Dots en Ansatz Der Maschine, maar nu brengt ze op eigen wijze het werk van Cohen weer tot leven. Liefst doet ze dat in een kerk. 
In de zomer van 2017 heeft ze met haar Leonard Cohen-tour al in Canada rondgereisd. De concerten werden er zeer goed onthaald en ze kreeg zelfs airplay op nationale radio (CBC Radio). In 2018 trok ze naar Nepal voor enkele concerten en deze zomer is België aan de beurt.

“She’s a strong songwriter and stunning singer who brings a vitality to Cohen’s work, and can melt your heart with her own songs as well.” - Kelly Nakatsuka, Artistic Director Island Folk Fest. 
“Heerlijk beklijvend bracht Sophia Leonard Cohen in de spookachtig verlichte Sint-Jacobskerk. Vanaf het moment dat ze haar eerste noot aansloeg, tot de laatste, was het muisstil in de hele kerk. Sophia verbaasde en verraste.” - Yolan Devriendt, Dansedeberen.


Zang Sophia Ammann & Joppe Tanghe Trompet Jon Birdsong Foto Grégoire Verbeke


Sophia Amman-Dance me to the end of love

http://youtu.be/gyRUddhtA0g

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.