Rootstown

J. Aubertin & Willy Tea Taylor

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 14 - Vriendenprijs 19/20: € 10

J. Aubertin kan je zonder moeite een ganse avond boeien met enkel zijn warme, aangename stem en zijn metgezel, een akoestische gitaar. Een moderne troubadour bij wie het lijkt of gitaar spelen a peace of cake is. 
Zang, banjo & gitaar J. Aubertin Viool Charlie Glad Bas Yannick Benahmed
Als je een fan bent van goed geschreven songteksten, aanlokkelijke melodieën en een stem die hen verbindt met emoties die even diep zijn als de roots van de artiest, dan houd je van Knuckleball Prime en ongeveer alles wat Willy Tea Taylor ooit heeft gedaan.
Op 18-jarige leeftijd inspireerde de set van Greg Brown op het Strawberry Music Festival hem om een leven als folkzanger na te streven. Hij debuteerde met zijn band de Good Luck Thrift Store Outfit tijdens het festival in 2009. In 2015 maakte Willy zijn solodebuut op het hoofdpodium. 
Op zijn nieuwste release Knuckleball Prime kreeg Willy steun van grootheden als Benmont Tench (Tom Petty & the Heartbreakers), Greg Leisz (Bruce Springsteen, Eric Clapton) en Gabe Witcher en Noam Pikelny van de Punch Brothers.
 
“It is hard to listen to [his songs] and then say that better songs have ever been written. If you only have time for one name of a songwriter that could change your life, I would go with Willy Tea Taylor.” - Saving Country Music


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.