Voetvolk & Lisbeth Gruwez

The Sea Within

CC Diest Den Amer Tickets
BASISPRIJS: € 25 - Vriendenprijs 19/20: € 23

Peter Verhelst noemde haar ooit een atoombom en die stalen reputatie heeft Lisbeth Gruwez te danken aan haar eruptieve choreografieën. The Sea Within is een magnetiserende voorstelling waarin ze de chaos niet langer wil beteugelen, maar zijn eigen orde laat zijn. Nog steeds even vinnig en intens, maar in plaats van in te zoomen op het individu, wil ze tien dansers laten opgaan in een weids, ademend landschap. 
Voor het eerst danst Gruwez haar eigen choreografie niet zelf, maar selecteerde ze een groep van danseressen. Tien krachtige lotusbloemen die symbool staan voor verbinding. Zij brengen een nieuw, hedendaags ritueel waarin de ‘wij’ het ‘ik’ omarmt. 


Dans Ariadna Gironès Mata, Charlotte Petersen, Cherish Menzo, Daniela Escarleth Romo Pozo, Francesca Chiodi Latini, Jennifer Dubreuil Houthemann, Natalia Pieczuro, Sarah Klenes, Sophia Mage & Chen-Wei Lee Muziek Maarten Van Cauwenberghe, Elko Blijweert & Bjorn Eriksson Foto Danny Willems

Een organisatie van CC Diest. Deze voorstelling kan je mee bestellen bij je andere tickets en als vriend krijg je de abo-prijs. Beperkt aantal tickets beschikbaar.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.