Ivan Karizna & Eliane Reyes

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 15 - Vriendenprijs 19/20: € 12

Ivan & Eliane brengen muzikale parels van Cassado, Beethoven, Shostakovitch, Chopin en Rachmaninov. Beide hebben ze een bloeiende carrière en internationale prijzen behaald.
Ivan Karizna (Wit-Rusland, 1992) werd in 2017 laureaat van de eerste Koningin Elisabeth wedstrijd voor cello én won de publieksprijzen van Musiq3 en Klara. Op 19-jarige leeftijd kwam hij al in de schijnwerpers terecht na het winnen van de derde prijs tijdens de beroemde Tsjaikovksi wedstrijd in Moskou. 
Eliane Reyes (België, 1977) begon met piano spelen op heel jonge leeftijd. Op 11-jarige leeftijd wint ze de wedstrijd van ‘La fondation Cziffra’ (FR) en later dat jaar speelt ze ook al op het Tibor Varga Festival (CH). Eerst opgeleid door haar moeder, gaat ze studeren aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, daarna aan de Muziekkapel Koningin Elisabeth en later aan nog een hele resem internationale conservatoria.
Doorheen haar carrière wint ze diverse prijzen, is ze een vaak gevraagde soliste in binnen- en buitenland en werkt ze graag mee aan cross-over projecten, o.a. met komiek Bruno Coppens en met Michel Onfray en Jean-Yves Clément.

“Ivan Karizna is een model muzikant in zijn volle oprechtheid. Hij ademt muziek door elke porie van zijn lichaam.” - La Libre 
“Eliane Reyes travaille magnifiquement sur les timbres grâce à la souplesse d’un jeu qui sait raconter” - Piano Magazine


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.