Muziek op aanvraag voor het goede doel

Nu zal ik het zeggen

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 14 - Vriendenprijs 19/20: € 10

Heb je zin in een avond met steengoede muziek, live gebracht door talent van eigen bodem? En daarbovenop nog eens het goede doel steunen. Dan mag je deze avond niet ontbreken!
Wie we zijn is een ensemble dat hun talenten bundelt om van deze avond een onvergetelijk en hartverwarmend gebeuren te maken in de donkerste tijd van het jaar!
Wil je graag iemand verrassen of bedanken op een persoonlijke manier? Met een lied op aanvraag? Zend ons dan jouw nummer met vermelding waarom net dit lied en voor wie?
Stuur je verzoeknummer naar maaike@hetgasthuis.be voor 30 juni 2019. Uit alle inzendingen kiezen we 20 nummers die we op 7 december live voor jou brengen. Overtuig ons met een persoonlijke motivatie. We vragen hiervoor € 50 die integraal naar het goede doel Kommaraf gaat. In ruil krijg jij 2 toegangstickets, je verzoeknummer op een unieke manier gebracht en ingeleid en een drankje. We verwittigen vooraf de 20 uitverkoren.  Je kan natuurlijk ook gewoon komen kijken en een ticket bestellen.


Wie we zijn Dries Elsen, Kirri Valvekens, Flor Colebunders, Georgieboy (Johan peeters), Raf Hermans, Katrin Serneels, Els Beerten, Steven Van Hoof, …


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.