Stijn Verdegem, Piet De Praitere & Ygor uit Poperinge

Comedy night

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 16 - Vriendenprijs 19/20: € 13

Ygor is een creatie van Filip Haeyaert, die al heel wat prijzen verzamelde: Humo’s Comedy Cup, Parkstad Cabaretfestival, Commeere Comedy Cup …
Hij neemt een nieuwe start en meteen ook een hoge vlucht. Helemaal mee met zijn tijd baant hij zich een weg door de moderne, hedendaagse en geglobaliseerde wereld. Dit keer laat hij paard en kar thuis en neemt hij de digitale snelweg. 
De kleine held heeft besloten het op te nemen voor U, dames en heren. Voor U en ook voor mij. Voor ons allemaal. Ygor heeft zich tot doel gesteld ‘de mens te redden’, en in één adem door ook meteen de hele mensheid! Welkom aan boord van Ygors Ark.
Spel Filip Haeyaert MC Stijn Verdegem
Piet De Praitere raakte bekend als Etienne met het open verhemelte en Dikke Gilbert de la Tourette. Hij werkte samen met Kamagurka, De Vadder en Lamoot. We kennen hem als Claude Delvoye uit Bevergem en hij maakte samen met Dries Heyneman zijn programma Lookalikes.
Piet brengt alles begint altijd opnieuw: “Ik zal mijn gevoel voor humor aan niemand opleggen maar het eerder een lichtend voorbeeld laten zijn. Ik zal mijn licht laten schijnen zodat anderen het kunnen volgen. We maken comedy groot opnieuw. Ik bedoel, we maken comedy opnieuw groot. Dank u. God zegene u. En God zegene de comedy.” – Vrij vertaald naar Donald Trump. 
 


Spel Piet De Praitere Foto Pieter Verhaeghe


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.