Compagnie Cecilia

Locke

Theaterzaal
uitverkocht
BASISPRIJS: € 18 - Vriendenprijs 19/20: € 14

Locke is een muzikale, ritmische, emotioneel subtiele ontploffing van emoties, die niemand onberoerd zal laten. Met Tom Vermeir en Koen De Graeve.
Ivan Locke, een plichtsbewuste bouwondernemer en goede vader, vertrekt op een dag van zijn werk naar huis. Aan de verkeerslichten beslist hij echter rechtsaf te slaan waar hij normaal links moet.
Wat volgt is een van de strafste filmscenario’s ooit qua structuur en personages (van de hand van Steven Knight, de man achter o.a. Peaky Blinders). Stap voor stap komen we te weten wat Ivan leidt om gedurende de anderhalf uur durende autorit heel zijn leven op het spel te zetten.
Locke gaat over verantwoordelijkheid nemen en principes, ook als je er alles door dreigt kwijt te spelen. Omdat de waarheid belangrijker is dan alles.
Elke avond speelt 1 van de 2 acteurs de hoofdrol en de andere 6 bijrollen. De avond erop draait alles om. Een theatrale tour de force kortom. 
 


Tekst en regie Yahya terryn Spel Koen De Graeve, Tom Vermeir Live-muziek Ben Brunin, Frederik Heuvinck, Luk Vermeir & Johannes Verschaeve Foto Kurt Van der Elst


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.