David Galle KOMT

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 18 - Vriendenprijs 19/20: € 14

In de tijden waarin iedereen zich een virtuele identiteit kan aanmeten gaat David Galle tegen de stroom in. Hij is niet op tv of online. Hij komt. In het echt. Op zoek naar de klik zonder muis. Naar het contact zonder stopcontact, een band zonder breedband. Analoog, echt en recht voor uw neus. Je kunt hem aanraken. 
Geen gemanipuleerd verhaal vol zelfvertrouwen met alleen maar gefilterde momenten waar zijn schoonste kant goed uit komt. Neen, dit is het verhaal van een mondige twijfelaar. Dat zie je niet veel meer. Kom af, want David Galle komt!

David Galle (°1980) is ondertussen 15 jaar actief als standup-comedian en won in 2009 de felbegeerde Comedy Casino Cup op Canvas. Daarnaast was hij onder andere te zien in de zondagavondprogramma’s De Kazakkendraaiers en Twee tot de Zesde Macht, en acteerde hij in het sketchprogramma Echt niet oké en de successerie Bevergem.

“Galle is een van de weinige Vlaamse comedians die de échte stand-uptraditie avondvullend in ere houdt, en hij doet dat met vakmanschap en bravoure.” - De Standaard.


Tekst & spel David Galle Foto Sammy Slabbinck


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.