Beeldsmederij De Maan

Hotel Lunatic

Op locatie Tickets
BASISPRIJS: € 100

Hotel Lunatic is een magisch hotel vol vreemde figuren, wezens en plekken. Het wordt gerund door meisjes en jongens. Ze kunnen zijn wat ze willen: kok, receptionist, kamermeisje, spook, manager, sponsenduiker … De hotelgasten zijn de ouders van deze kinderen en worden op een eigenzinnige manier ontvangen. De kinderen zijn BAAS dus zij bepalen de regels! 
De kinderen dagen hun ouders en andere volwassenen uit om de saaie regels en de logica van het dagelijkse leven achter zich te laten. In Hotel Lunatic is niets wat het lijkt!
Elk kind kent het verlangen om groot te willen zijn en elke volwassene droomt wel eens om zich weer kind te voelen. Een verblijf in dit unieke pension werkt bevrijdend, voor jong en oud.
Na Kleine Rode Eva pakt Beeldsmederij DE MAAN andermaal uit met een verfrissend format. Dit keer laten we ouders en kinderen samen spelen en improviseren. Op locatie dan nog. Hotel Lunatic is 2 dingen in één: een voorafgaande workshop waarin de kinderen hun rollen in het hotel toebedeeld krijgen en leren improviseren. Deze workshop mondt dan uit in een voorstelling waarop de ouders (en andere volwassenen) uitgenodigd worden om gast te zijn in het hotel. 
 


Een workshop én beeldende locatievoorstelling voor iedereen tussen 9 en 14 jaar (voor de workshop) én ouders (voor de voorstelling)!

Concept, regie & leiding workshop Patricia Goemaere Artistiek advies Stef De Paepe Foto Diego Franssens

Leeftijd: 9 - 14 jaar


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.