Fred Delfgaauw (Nederland)

Paradijsvogels

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 18 - Vriendenprijs 19/20: € 14

U kent ze wel. Ze zijn bijzonder. Volgens velen vreemd, lachwekkend. Fred Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden ervaren als vreemde eenden, maar die in werkelijkheid paradijsvogels zijn. De manier waarop zij naar de wereld kijken, gaat vaak gepaard met humor. En hebben ze misschien wel gelijk? Wie is hier nu gek? 
In zijn nieuwe solovoorstelling sleept Delfgaauw het publiek op onnavolgbare wijze mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. Naar Den Haag waar hij zijn vroege jeugd doorbracht. De paradijsvogels uit zijn verleden én geloof inspireerden hem om van ‘zeker weten’ naar de schoonheid van twijfel te gaan.
Na het enorme succes van In de wachtkamer van de liefde kunnen we ook nu weer rekenen op humor en ontroering die zó dicht bij elkaar liggen dat het heerlijk schuurt. De meesterverteller en maker van een unieke vorm van totaaltheater weet zijn publiek te vangen met minimale middelen. 

“Het is altijd een feest om naar de magische kwaliteiten van Delfgaauw te kijken … Op fenomenale wijze vertolkt.”
Theaterkrant.nl
“Fred Delfgaauw is een geboren verteller en een uitstekende poppenspeler. Toepasselijke muziekflarden … een perfecte belichting en mooi gemaakte poppen. Minimale middelen met een maximaal effect … een echte theatertovenaar.” – Haarlems Dagblad 
 

 


Tekst & Spel Fred Delfgaauw Regie Aus Greidanus Sr. Productie Studio Peer / Theater Peeriscoop


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.