3 voorstellingen op locatie !

Boze Wolf-parcours

Op locatie Tickets
Op locatie
uitverkocht
Op locatie Tickets
BASISPRIJS: € 15 - Vriendenprijs 19/20: € 12 - -12 jaar: € 6

Laat je verrassen en ontdek op allerhande locaties verschillende vormen van figurentheater voor klein en groot. Op een uitgestippelde route doorheen de stad presenteren we je 3 korte voorstellingen: Cathedralia, Meneer Fiets en een derde nog nader te bepalen voorstelling. Een dik uur durend poppenavontuur voor de hele familie!

CATHEDRALIA Trunk Puppeteers België
“We hebben het nog nooit gedaan, dus we denken dat we het kunnen.”
Dit moeten Charlotte de Lange en Steven Luca Groenen gedacht hebben toen ze begonnen aan een decorstuk bestaande uit minstens 4000 suikerklontjes. Een sculptuur voor Cathedralia, de nieuwe ‘short - act’ van Trunk Puppeteers. 
De spelers brengen hun publiek in een wereld waar fantasie werkelijkheid is. Of zijn het niet de poppenspelers, maar is het de kleine bouwmeester die hulp kan gebruiken bij het hoogtepunt van zijn levenswerk? 
Cathedralia is een nieuwe internationale act, waarin beelden verwonderen, ontroeren en plezieren. Een voorstelling over creëren, instorten, opnieuw beginnen en voltooien.

MENEER FIETS Fietswolven België
Meneer Fiets vertelt het universele verhaal van man en vrouw. Het aangetrokken worden door een onbereikbare liefde. Het verhaal van de schaamte om je liefde te tonen. Het verhaal van een jonger, aantrekkelijker en meer doortastend rivaal, die iedereen vroeg of laat op zijn pad tegenkomt.
Meneer Fiets is een voorstelling met een uniek karakter. Een toevallige passant met een vreemd beladen fiets. Twee spelers die geen onderdeel van de fiets onbenut laten. Humoristisch, maar met een knipoog naar de tragiek van elke dag.

NOONE’S LAND
Merlin Puppet Theatre Griekenland

Merlin Puppet Theatre werd opgericht in Athene, Griekenland in 1995. De oprichters, Dimitris Stamou en Demy Papada begonnen hun carrière met het maken van maskers en poppen voor het theater. In 2001 begonnen ze met hun eigen poppentheater. Sindsdien hebben ze visuele theaterverhalen gecreëerd die vooral gericht zijn op een jonger publiek. 
De droom, de creativiteit, de kracht van de verbeelding ten opzichte van de realiteit door de ogen van een vogelverschrikker. Een eenzaam wezen, eeuwig vastgespijkerd op hetzelfde punt … zonder horizon en geen kans om te ontsnappen uit een omgeving die hij niet heeft gekozen. Noone van onze geschiedenis is niet zo verschillend van ieder van ons … of juist heel verschillend. Hij opent zijn ogen en ontdekt de wereld. Hij voelt zich teleurgesteld. En dan kiest hij ervoor om het beter te maken. Alles weer vanaf het begin.
Concept Merlin Puppet Theatre Poppen & set design Merlin Puppet Theatre Pop-manipulatie Demy Papada & Dimitris Stamou


Leeftijd: 4+


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.