Audrey Dero (België)

Down tiger down

Gasthuisschuur Tickets
Gasthuisschuur Tickets
Gasthuisschuur Tickets
ruilbox/wachtlijst
BASISPRIJS: € 14 - Vriendenprijs 19/20: € 10 - -12 jaar: € 6

Vandaag viert Audrey haar verjaardag. Voor één keer zou ze een geslaagd feestje willen: ze zou heel graag een worteltaart maken. Maar dit lukt nooit. Ze nodigt het publiek dus uit om de worteltaart met haar voor te bereiden en te delen, volgens het recept van haar knuffel Félix Flamingo. Maar Tijger nodigde zichzelf ook uit op het feest.
Telkens als Audrey wil koken, ziet ze iets dat op een tijger lijkt. Tijger belet haar om te koken. Hij maakt het onmogelijk voor haar om iets te eten. Hij maakt het gewoon lastig voor haar.
Alles wat Audrey heeft neemt Tijger weg. Het eten, de drankjes … Want Audrey is de persoon die hij eigenlijk écht wil zijn.
Audrey zou graag willen dat Tijger weggaat. Audrey zou graag willen dat haar angsten verdwijnen. Audrey zou graag willen dat alles terug normaal wordt.
Een surrealistische, grappige en beeldende voorstelling over hoe onze angsten te temmen. Over hoe elke gevaarlijke, vreemde, genadeloze tijger uiteindelijk soms alleen maar een lieve poes is.
 


Concept Audrey Dero Spel Audrey Dero en Oriane Varak en afwisselend Christine Verheyden, Luis Vergara Santiago & France Everard

Leeftijd: 5+


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.