Maaike Cafmeyer & Peter De Graef

Hullep !

Theaterzaal
geannuleerd

Deze voorstelling is afgelast.
Het Gasthuis is gesloten voor publiek tot en met 3 april 2020 omwille van de recente maatregelen tegen het Corona-virus. 
Meer in op www.aarschot.be

Bent u oppervlakkig in het contact met anderen? Vertelt u vaak sterke verhalen? Probeert u zich beter voor te doen dan u bent? Komt u charmant over? Hebt u een sterk gevoel van eigenwaarde? Schept u wel ’s op? Hebt u een positief oordeel over uw talenten en vaardigheden? Klopt het dat u geen enkele moeite hebt met betrapt worden op leugens? Vindt u voor alles een uitleg of excuus? 
Belooft u alles op uw erewoord? Bedriegt u anderen en schenkt u daarbij geen aandacht aan wat dat voor hen betekent? Maakt u geen probleem van overspel of betaalt u geleend geld niet terug? Voelt u wel ’s spijt? Vindt u dat mensen het mis hebben als ze u van iets beschuldigen? Vindt u mensen die geloof en vertrouwen in u hebben gesteld achterlijk, dom en naïef als ze door u in de problemen zijn gekomen? Hebt u een sterke behoefte aan prikkeling? Heeft u een afkeer van verveling? Houdt u van risico’s? Wanneer op 80% of meer van deze vragen uw antwoord ‘ja’ is, hoort u niet tot deze categorie.
Wanneer op 80% of meer van deze vragen uw antwoord ‘nee’ is, loopt u 50% kans wel binnen dit profiel te passen.
Hullep is een tragikomische, muzikale theatervoorstelling van Maaike Cafmeyer en Peter De Graef, geruggesteund door 3 muzikanten.
 

 


Foto Goran Despierre


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.