Max Last

Spinnenmetenknippen

Kerkhof Aarschot Tickets
Kerkhof Aarschot Tickets
BASISPRIJS: € 14 - -12 jaar: € 6 - Kansentarief 21/22: € 2.8 - Promo: € 10

Lily woont toevallig met haar vader op het kerkhof. Ze verzorgen er de graven. Hij kan er rustig zijn nieuwe liedjes uitproberen en zij kan er zich helemaal uitleven met haar BMX. Tot de twee schikgodinnen een bezoekje brengen met wel een heel duidelijk doel voor ogen. En ook Kasper, die zijn vader elke dag bezoekt, raakt verwikkeld in het hele verhaal.
Het lot bepaalt ons leven. Twee schikgodinnen spinnen, meten, knippen erop los. Maar laten ze ons onze levensdraad in eigen handen nemen?
Spinnenmetenknippen is een wandelvoorstelling rond het thema rouw en verlies, die op een begraafplaats gespeeld wordt. Verwacht je aan een gevoelige voorstelling met humor en muziek want Max Last durft de dood in de ogen te kijken.
 


Voorstelling van Stad Leuven en werd ontwikkeld in het kader van Wereldlichtjesdag waarin rouw en verlies van een kind centraal staat. Origineel idee Laurian Callebaut, Martje Ceulemans, Heleen Desmet & Koen Monserez Spel Laurian Callebaut, Martje Ceulemans, Heleen Desmet, Elias Vandenbroecke & Wide Vercnocke Foto Jelle Wildiers

Leeftijd: 6+
Locatie: Kerkhof OurodenbergSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.