Thomas Smith

De jaren van verstand

Theaterzaal
geannuleerd

Met zijn energieke publieks-
interactie en sublieme gedachtesprongen houdt Thomas al 18 jaar verschillende generaties op het puntje van hun stoel. Hij komt nu geen levenslessen dicteren, maar hij neemt alledaagse zaken op de korrel en hij stelt hersenkronkels en gedragingen in vraag met de nodige hilariteit tot gevolg.
Zijn vorige voorstelling Strak werd door pers (5-sterren) en publiek lovend ontvangen. Bij Thomas pruttelde en borrelde er echter nog veel meer onder de oppervlakte. Hij voelde de drang om dieper te graven in wat de drijfveren zijn van zijn beslissingen. Het was tijd voor een nieuwe comedyshow De jaren van verstand!

“Smith gaat zoals gebruikelijk ongedwongen in gesprek met enkele mensen op de eerste rij en geeft de indruk dat hij de hele voorstelling improviseert. Dat laatste is alleen de grootste comedians gegeven. In die categorie doet Thomas Smith ons nog het meest denken aan de Engelse superster Eddie Izzard: even grappig, even expressief, even goed geïnformeerd en even diepgravend. Wereldniveau, kortom” – ***** De Standaard


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.