BOS+ & Toerisme Aarschot

Film in het bos: Captain Fantastic

Op locatie Tickets

Film kijken in het bos, dat is zonder meer een speciale belevenis! De avond valt, vogels beginnen aan hun avondzang, de wind ruist door de bladeren, en … de film begint! BOS+ presenteert voor het vijftiende jaar op rij Film in het Bos, een zomerse filmtournee die langs gaat in verschillende bos- en natuurgebieden in heel Vlaanderen met al even uiteenlopende films. Wij willen zo veel mogelijk mensen het bos in krijgen om hen te laten genieten van de weldadige effecten van bos en natuur. Daarvoor is Film in het Bos ideaal!
Voor Aarschot werkt Bos+ samen met de dienst Toerisme van de stad. Samen bouwen ze de bivakzone in Meetshovenbos om tot een heuse openluchtcinema. Op het programma staat de film Captain Fantastic (2016) van regisseur Matt Ross. 
Ergens diep in de bossen van het noordwesten van de Verenigde Staten heeft een vader een ideale wereld geschapen voor hem en zijn familie. Samen met zijn zes kinderen leeft Ben ver weg van alle sociale druk en invloed van de hectische en grimmige buitenwereld die de maatschappij in zijn ogen is. De kinderen brengen hun tijd door met jagen, lezen en leren overleven. Alles lijkt idyllisch, tot een gebeurtenis hen dwingt naar buiten te treden en de confrontatie aan te gaan met de hedendaagse maatschappij.
 

 


Afspraak: Bivakzone Meetshovenbos, Kleine Mechelsebaan 60, 3200 Aarschot | Kom bij voorkeur met de fiets of te voet | 19:30 Deuren open | 20:00 Filmvertoning | Breng een eigen zitmeubel en dekentje mee

| Gratis, maar graag inschrijven! |


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.