1ste stamperkerkoers

Zomer van Aarschot - Kamp A

Grote Markt

Op zondag 11 augustus tijdens Aarschot fietst organiseert Kamp A vzw en de sportdienst de eerste Stamperkeskoers: de eerste echte Aarschotse koers voor de allerkleinsten, op en rond de grote markt van Aarschot. We geven de kinderen de kans om even hun fietstalent te tonen of gewoon gezellig met de vriendjes te bewegen.

Kindjes van één tot en met vijf jaar kunnen zich komen uitleven met hun fiets of loopfiets. Papa’s en mama’s, nonkels en tantes, oma’s en opa’s nodigen we uit om hun kleine stamper te komen toejuichen. Alle toekomstige toprennertjes krijgen natuurlijk allemaal een prijsje voor hun prestatie.

Het mooie parcour van 150 meter of 400 meter gaat door het centrum van Aarschot. Er is trouwens meer dan alleen koersen. Kinderen kunnen ook hun fietsvaardigheid testen op een mini-parcour. Er is een heus rennersdorp met drankjes en hapjes, een springkasteel en men kan zich laten schminken.

 


Om deel te nemen betaal je €6. Dit zorgt ervoor dat de jouw stamper verzekerd is, een nummerbordje voor op de fiets en een prijsje krijgt.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.