boekvoorstelling 'De heer en Mevrouw X'

Antoine Camps

Bibliotheek
Gratis: € 0

Op donderdag 26 september om 19u30 verwelkomt de openbare bibliotheek van Aarschot de auteur Antoine Camps uit Kessel-lo om zijn nieuwste boek voor te stellen.

Voor het onderzoek naar een moordpoging in Scherpenheuvel beschikken commissaris Offenbach en inspecteur Bruynzeels alleen maar over drie mysterieuze sms’jes. Bovendien lijdt het slachtoffer als gevolg van het trauma aan geheugenverlies. Stilaan duiken er links en rechts dan toch wat sporen op. Vooral een rusthuis in Aarschot speelt daarbij een belangrijke rol.

Antoine Camps begon zijn schrijverscarrière pas na zijn pensioen. Geïnspireerd door het decor van de Hagelandse natuur, de oude kerken, kastelen en boerderijen, zette hij zich begin 2013 aan de schrijftafel.  Ondertussen heeft hij reeds twee misdaadromans uitgebracht, ‘Für Elise’ (2014) en ‘Killer Queen (2018),  en verschijnt nu zijn derde roman ‘De heer en mevrouw X’ bij uitgeverij Partizaan uit Gent. 

Naast het onstaansproces van zijn nieuwe roman zal Antoine Camps tijdens de boekvoorstelling ook dieper ingaan op de vele aspecten van de wereld van de fictieliteratuur.  De lezing wordt afgesloten met een drankje en de mogelijkheid om je eigen exemplaar aan te kopen en te laten signeren.


Wanneer: donderdag 26 september om 19u30

Waar: Openbare Bibliotheek Aarschot, Elisabethlaan 103a te 3200 Aarschot

Prijs: Gratis

Inschrijven verplicht via email (bibaarschot@bibliotheekaarschot.be), telefoon (016 568605) of aan de infobalie.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.