Hoogdag van de Bib

Stedelijke Openbare Bibliotheek Aarschot

Bibliotheek
Gratis: € 0

Laat je verwennen op de jaarlijkse Hoogdag van de bib!

De jaarlijkse hoogdag van de bib geeft op feestelijke manier het startschot voor een week vol bibplezier. Tijdens de hoogdag op zaterdag 5 oktober trakteert de bib haar bezoekers op een drankje en lekkere zelfgebakken wafels. Bovendien verwent ze alle kinderen met leuke activiteiten, wordt de verkoop van afgevoerde boeken en cd’s geopend en maakt ze de winnaars van de vakantiefotowedstrijd bekend.

Week van de Fairtrade

De bibliotheekweek valt deels samen met de Week van de Fairtrade (2/10 tot 12/10).  Daarom nodigde de Bibliotheek Oxfam uit om op onze Hoogdag hun producten en hun missie extra in de schijwerpers te zetten.  De drankjes die op de Hoogdag worden aangeboden zullen ook allemaal Fairtrade producten zijn.

Programma
14u tot 16 uur: voorlezen met Leo de Bibliotheekleeuw en kamishibaitheater voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

14 uur: prijsuitreiking fotowedstrijd 'boekgezichten'.13u30 tot 16u30:

13u30 tot 16u30: Opening Verkoophoekje
Speciaal voor de week van 5 tot 13 oktober opent de Bib op de hoogdag een verkoophoekje. Alle boeken en cd's zijn te koop aan spotprijzen. Dit jaar zullen er ook dvd's te koopt worden gesteld.  Wees er snel bij om je slag te slaan!

Doorlopend: pop-upwinkel van Oxfam, ballonnen plooien met Popo Choco, karikatuur laten tekenen door karikaturist Maggy Jacqmin of genieten van verse wafels en een lekker (fairtrade) drankje.

En er is nog meer...
Na de hoogdag is het feest nog niet voorbij. Nog tot 13 oktober kunnen de bibbezoekers genieten van een aantal voordelen. Zo kan elke lener één gratis film ontlenen en blijft de koopjeshoek nog de hele week open. Daar bovenop is het hét moment om je klant te maken bij de Bib. Nieuwe leners dienen namelijk geen lidgeld te betalen voor het daaropvolgende jaar.


Wanneer: zaterdag 5 oktober 2019 van 13u30 tot 16u30

Waar: Openbare Bibliotheek Aarschot, Elisabethlaan 103a te 3200 Aarschot


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.