boekvoorstelling 'Één is altijd gelijk aan één'

Elke Sannen

Gratis: € 0

Op zondag 20 oktober lanceert Elke Sannen in samenwerking met de openbare bibliotheek van Aarschot haar eerste jeugdroman in het Capucienenklooster te Aarschot. ‘Één is altijd gelijk aan één’ wordt uitgegeven bij Standaard Uitgeverij.

Één kan ijswater is genoeg om Elia's leven op zijn kop te zetten.  Zelfs het eiland Beleza No Mar staat er stil van.  Niemand hoort immers water over de zoon van de dictator te kieperen.  En al helemaal Elia niet, de zeventienjarige zoon van een poetsvrouw.  Als straf moet hij als bediende aan de slag in het paleis van de dictator.  Daar loopt het pas echt fout…

'Één is altijd gelijk aan één' is een spannend avonturenverhaal. Het hoofdpersonage zoekt zijn weg op een eiland onder een dictatuur. En dat vergt een flinke portie moed, kracht en eigenwaarde. Het boek is bedoeld voor jongeren vanaf 14 jaar. Al worden volwassenen ook door het verhaal betoverd.

De auteur, Elke Sannen creëert met hart en ziel. De schrijfmicrobe kreeg ze een tiental jaar geleden te pakken, al was ze nooit van plan een écht boek te schrijven... tot het verhaal van Elia in haar leven kwam. 

Tijdens de boekvoorstelling leer je meer over het ontstaansproces van het verhaal. Je krijgt inzicht in de personages en de motivatie van de auteur. Verder is er een lezing uit het boek en een muzikaal intermezzo. De namiddag wordt afgesloten met een drankje en de mogelijkheid om je eigen exemplaar aan te kopen en te laten signeren.


Wanneer: zondag 20 oktober: welkom vanaf 14u30, aanvang om 15u.

Waar: Het Capucienenklooster, Stadspark 1 te 3200 Aarschot

Prijs: Gratis

Gelieve vooraf in te schrijven via mail (bibaarschot@bibliotheekaarschot), telefoon (016 568605) of aan de infobalie in de bibliotheek.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.