Tentoonstelling '50 jaar Rotary Club Aarschot'

Museum

Tentoonstelling 50 jaar Rotary Club Aarschot

Rotary Club Aarschot blaast dit jaar 50 kaarsjes uit en dat moet gevierd worden! Daarom opent het Stedelijk Museum van Aarschot op 21 september zijn deuren voor een unieke tentoonstelling van de Rotary Club.

Rotary, wat is dat?

Al 50 jaar zetten de 20 actieve leden van de Rotary Club zich in voor een betere wereld. Met passie, energie en vanuit verschillende invalshoeken engageren ze zich voor duurzame, regionale, Belgische en zelfs internationale projecten. Zo stonden ze aan de wieg van Apojo, vroeger gekend als Huize Eigen Haard, en steunden ze de bouw van de huidige scoutslokalen. Ze organiseren jaarlijks verschillende evenementen om geld in te zamelen voor een humanitair, maatschappelijk of cultureel initiatief.

Blik achter de schermen

Het vijftigjarige bestaan van de club vormt de ideale gelegenheid voor een unieke blik achter de schermen. Omdat veel mensen nog niet weten wat de Rotary Club nu precies is, waar ze voor staat of wat ze al gerealiseerd heeft, wordt met deze tentoonstelling de werking van de club in de kijker gezet.

 


Meer info

Is je nieuwsgierigheid naar de Rotary Club Aarschot ook al geprikkeld? Kom dan zeker een bezoekje brengen aan de tentoonstelling in het Stedelijk Museum! De tentoonstelling loopt van 21 september tot 29 december 2019 en is helemaal gratis. Voor meer info over de Rotary Club Aarschot, surf je best naar www.rotaryclub-aarschot.be of de Facebookpagina RotaryclubAarschot. Wie meer info wil over het Stedelijk Museum en zijn openingsuren, kan een mail sturen naar museum@aarschot.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.