Griezelen in de Bib

Openbare Bibliotheek Aarschot

Bibliotheek
Gratis: € 0

In het kader van Halloween wordt de Openbare Bibliotheek van Aarschot op woensdag 30 oktober 2019 van 17u tot 19u ondergedompeld in de griezelsfeer. Op het menu staan ongure voorleesmomenten voor kinderen tot 12 jaar en een monsterlijk lekker hapje voor de dappere luisteraars.

Woensdag 30 oktober is het Halloween in de Bib. Van 17u tot 19u kunnen kinderen komen luisteren naar de verhaaltjes van de boekenheksen en leesmonsters die de bibliotheek bezoeken. Voor de gelegenheid is de bib griezelig leuk versierd.

Bij het kiezen van de verhaaltjes en de decoratie wordt rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen. De luisteraartjes worden onderverdeeld in twee leeftijdsgroepen.  De jongste luisteraars worden getrakteerd op verhaaltjes van 17u tot 18u.  De wat oudere kinderen zijn welkom van 18u tot 19u. 

Niet alleen de boekenheksen en leesmonsters zullen zich in hun volle glorie laten zien.  Ook de kinderen mogen hun draculacape omslaan en hun duivelshoorntjes opzetten.  Voor diegene die geen verkleedkleren of inspiratie hebben, zal er een verkleedkist klaar staan. Het baliepersoneel zal alvast het goede voorbeeld geven.

Voor de dappere luisteraars zal er een monsterlijk lekker hapje en drankje zijn. Best nodig als je daarna de lange donkere weg naar huis nog moet afleggen! 

 


Wanneer: woensdag 30 oktober van 17u tot 19u: jonge kinderen van 17u tot 18u, oudere kinderen van 18u tot 19u.

Waar: Openbare Bibliotheek Aarschot, Elisabethlaan 103a te 3200 Aarschot

Prijs: Gratis

Meer info: via email (bibaarschot@bibliotheekaarschot.be), telefoon (016 568605) of aan de infobalie.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.